Kutseregister Kutseregister
Teksti suurus
Reavahe suurus
Kontrastsus
Tühista
Taasta vaikimisi seaded
Kompetentsid: Catering-teenindus
Tagasi: Kompetentsid |

EKR tase: 4
Tegevusnäitajad: Tegevusnäitajad:
1) koostab catering-teeninduseks sobivaid menüüsid, arvestades kliendi vajadusi ja soove ja sündmust, catering-teenuse pakkumise aega ja kohta;
2) planeerib catering-teenindust, arvestades teenuse pakkumise aega, kohta ja sündmust;
3) planeerib ja korraldab ruumid catering-teeninduseks;
4) linutab, kaunistab ja katab laudu catering-teeninduseks;
5) valmistab catering-menüüsse sobivaid külmi ja sooje toite, sh suupisteid, lähtudes tehnoloogilisest kaardist või standardretseptuurist;
6) järgib toiduohutusnõudeid catering-teeninduse osutamisel;
7) Kasutab catering-teeninduseks vajalikke seadmeid, töövahendeid, abivahendeid;
8) arvestab teenindades spetsiifikat catering-teeninduses;
9) teeb eel- ja järeltöid catering- teeninduses.
Hindamisviis: Hindamismeetod(id): Kirjalik aruanne või intervjuu/suuline küsitlus või proovitöö või jälgimine praktilise töö käigus või jälgimine töökohas või eneseanalüüs või tööalase tegevuse hinnang või portfoolio või kombineeritud meetod.
Seotud standardid
# Standard Kehtiv kuni Spetsialiseerumine Tüüp Ülekantavuse liik Ülekantavuse ulatus
1 Kokk, tase 4 08.11.2017 Suurköögitöö Spetsialiseerumisega seotud Kutsespetsiifiline Kutsealane

Tagasi: Kompetentsid |
PIKSEL
Avaleht Väljastatud kutsed
Kutsestandardid
Kutsetunnistuse lisad Kompetentsid Kutse andjad Kutsenõukogud Väljavõtted kutseregistrist