Kompetentsid: Catering-teenindus
|
EKR tase: |
4 |
Tegevusnäitajad: |
Tegevusnäitajad:
1) koostab catering-teeninduseks sobivaid menüüsid, arvestades kliendi vajadusi ja soove ja sündmust, catering-teenuse pakkumise aega ja kohta;
2) planeerib catering-teenindust, arvestades teenuse pakkumise aega, kohta ja sündmust;
3) planeerib ja korraldab ruumid catering-teeninduseks;
4) linutab, kaunistab ja katab laudu catering-teeninduseks;
5) valmistab catering-menüüsse sobivaid külmi ja sooje toite, sh suupisteid, lähtudes tehnoloogilisest kaardist või standardretseptuurist;
6) järgib toiduohutusnõudeid catering-teeninduse osutamisel;
7) Kasutab catering-teeninduseks vajalikke seadmeid, töövahendeid, abivahendeid;
8) arvestab teenindades spetsiifikat catering-teeninduses;
9) teeb eel- ja järeltöid catering- teeninduses. |
Hindamisviis: |
Hindamismeetod(id): Kirjalik aruanne või intervjuu/suuline küsitlus või proovitöö või jälgimine praktilise töö käigus või jälgimine töökohas või eneseanalüüs või tööalase tegevuse hinnang või portfoolio või kombineeritud meetod. |
|
|
|
Seotud standardid
# |
Standard |
Kehtiv kuni |
Spetsialiseerumine |
Tüüp |
Ülekantavuse liik |
Ülekantavuse ulatus |
1
|
Kokk, tase 4
|
08.11.2017
|
Suurköögitöö
|
Spetsialiseerumisega seotud
|
Kutsespetsiifiline
|
Kutsealane
|
|
|