Kompetentsid: Toorainete ettevalmistamine
|
EKR tase: |
3 |
Tegevusnäitajad: |
Tegevusnäitajad:
1) valmistab tainaste ja toodete kaunistusmaterjalide valmistamiseks ette toorained (sõelub jahu, valmistab ette munad, sulatab margariini jm), lähtudes töökorraldusest ja etteantud juhistest;
2) valmistab lihtsamad soolased ja magusad täidised (nt hakkliha-, kapsa-, kohupiima- jt segud), lähtudes töökorraldusest ja etteantud juhistest. |
Teadmised: |
Teadmised:
1) toorained ja nende kasutamise põhimõtted. |
Hindamisviis: |
Hindamismeetod(id):
Kirjalik ülesanne, praktiline töö ja intervjuu. |
|
|
|
Seotud standardid
# |
Standard |
Kehtiv kuni |
Tüüp |
Ülekantavuse liik |
Ülekantavuse ulatus |
1
|
Abipagar, tase 3
|
16.04.2018
|
Kohustuslik
|
Kutsespetsiifiline
|
Kutsealane
|
2
|
Abipagar, tase 3
|
16.04.2019
|
Kohustuslik
|
Kutsespetsiifiline
|
Kutsealane
|
|
|