Kompetentsid: Catering-teenindus
|
EKR tase: |
3 |
Tegevusnäitajad: |
Tegevusnäitajad:
1) koostab juhendamisel catering-teeninduseks sobivaid menüüsid vastavalt juhendamisele, arvestades kliendi vajadusi ja soove ja sündmust, catering-teenuse pakkumise aega ja kohta
2) planeerib catering- teenindust vastavalt juhendamisele, arvestades teenuse pakkumise aega, kohta ja sündmust
3) planeerib ja korraldab ruumid catering- teeninduseks vastavalt juhendamisele
4) linutab, kaunistab ja katab laudu catering- teeninduseks vastavalt juhendamisele
5) valmistab catering-menüüsse sobivaid külmi ja sooje toite, sh suupisteid, lähtudes tehnoloogilisest kaardist või standardretseptuurist
6) järgib toiduohutusnõudeid catering-teeninduse osutamisel
7) kasutab catering-teeninduseks vajalikke seadmeid, töövahendeid, abivahendeid
8) teenindab catering-teeninduses vastavalt juhendamisele
9) teeb eel- ja järeltöid catering- teeninduses vastavalt juhendamisele |
Hindamisviis: |
Hindamismeetod (id): Kirjalik aruanne või intervjuu / suuline küsitlus või proovitöö või jälgimine praktilise töö käigus või jälgimine töökohas või eneseanalüüs või tööalase tegevuse hinnang või portfoolio või kombineeritud meetod. |
|
|
|
Seotud standardid
# |
Standard |
Kehtiv kuni |
Spetsialiseerumine |
Tüüp |
Ülekantavuse liik |
Ülekantavuse ulatus |
1
|
Kokk, tase 3
|
23.05.2012
|
Suurköögitöö
|
Spetsialiseerumisega seotud
|
Kutsespetsiifiline
|
Kutsealane
|
|
|