Kutsestandardid: Värske liha käitleja II
Sisukord - Värske liha käitleja II (ver 2)
|
Kehtivuse kaotanud standard |
Üldandmed |
|
Nimetus: |
ET: Värske liha käitleja IIEN: Processor of fresh meat II |
Spetsialiseerumised: |
|
Osakutsed: |
|
Kehtib alates: |
08.06.2004 |
Kehtib kuni: |
20.11.2007 |
Kutsestandardi versiooni number: |
2 |
Muudatused: |
|
Kutsestandardi versioonid: |
|
Kutse andjad: |
Andmed puuduvad |
|
|
|
|
|
C Üldteave ja lisad |
|
Kutsestandardi tähis: |
11-08062004-02/2 |
Kutsetegevuse valdkond: |
Toiduainetööstus ja Põllumajandus |
Vastutav kutsenõukogu: |
Toiduainetööstuse ja Põllumajanduse Kutsenõukogu |
Kutsenõukogu otsuse number: |
13 |
Kutsenõukogu otsuse kuupäev: |
08.06.2004 |
EKR tase: |
|
Viide Euroopa kvalifikatsiooniraamistikule (EQF): |
|
Valdkond: |
PÕLLUMAJANDUS, KALANDUS, METSANDUS, TOIDUAINETÖÖSTUS |
Kutseala: |
Toiduainete töötlemine ja tootmine |
Kutse grupp: |
Lihatöötleja |
Ametite (ISCO) klassifikaator: |
7 Oskus- ja käsitöölised75 Toiduaine-, puidu- ning rõivatööstuse jms oskus- ja käsitöölised751 Toiduainetööstuse jms töölised7511 Lihatöötlejad, kalakäitlejad jms töölised |
ISCED klassifikaator: |
07 Tehnika, tootmine ja ehitus072 Tootmine ja töötlemine0721 Toiduainete töötlemine |
EMTAK klassifikaator: |
C TÖÖTLEV TÖÖSTUS10 Toiduainete tootmine |
|
|
|