Kutsestandardid: Värske liha käitleja II
Sisukord - Värske liha käitleja II (ver 2)
-
Üldandmed
-
B Kompetentsusnõuded
-
B.2 Kompetentsid
-
C Üldteave ja lisad
|
Kehtivuse kaotanud standard |
Üldandmed |
|
Nimetus: |
ET: Värske liha käitleja IIEN: Processor of fresh meat II
|
Spetsialiseerumised: |
|
Osakutsed: |
|
Kehtib alates: |
08.06.2004
|
Kehtib kuni: |
20.11.2007
|
Kutsestandardi versiooni number: |
2
|
Muudatused: |
|
Kutsestandardi versioonid: |
|
Kutse andjad: |
Andmed puuduvad
|
|
|
|
|
|
C Üldteave ja lisad |
|
Kutsestandardi tähis: |
11-08062004-02/2
|
Kutsetegevuse valdkond: |
Toiduainetööstus ja Põllumajandus
|
Vastutav kutsenõukogu: |
Toiduainetööstuse ja Põllumajanduse Kutsenõukogu
|
Kutsenõukogu otsuse number: |
13
|
Kutsenõukogu otsuse kuupäev: |
08.06.2004
|
EKR tase: |
|
Viide Euroopa kvalifikatsiooniraamistikule (EQF): |
|
Valdkond: |
PÕLLUMAJANDUS, KALANDUS, METSANDUS, TOIDUAINETÖÖSTUS
|
Kutseala: |
Toiduainete töötlemine ja tootmine
|
Kutse grupp: |
Lihatöötleja
|
Ametite (ISCO) klassifikaator: |
7 Oskus- ja käsitöölised75 Toiduaine-, puidu- ning rõivatööstuse jms oskus- ja käsitöölised751 Toiduainetööstuse jms töölised7511 Lihatöötlejad, kalakäitlejad jms töölised
|
ISCED klassifikaator: |
07 Tehnika, tootmine ja ehitus072 Tootmine ja töötlemine0721 Toiduainete töötlemine
|
EMTAK klassifikaator: |
C TÖÖTLEV TÖÖSTUS10 Toiduainete tootmine
|
|
|
|