Kutsestandardid: Kondiiter III
Sisukord - Kondiiter III (ver 3)
-
Üldandmed
-
B Kompetentsusnõuded
-
B.2 Kompetentsid
-
C Üldteave ja lisad
|
Kehtivuse kaotanud standard |
|
Üldandmed |
|
| Nimetus: |
ET: Kondiiter IIIEN: Pastry-cook III
|
| Spetsialiseerumised: |
|
| Osakutsed: |
|
| Kehtib alates: |
26.11.2008
|
| Kehtib kuni: |
16.11.2011
|
| Kutsestandardi versiooni number: |
3
|
| Muudatused: |
|
| Kutsestandardi versioonid: |
|
| Kutse andjad: |
Andmed puuduvad
|
|
|
|
|
|
|
|
C Üldteave ja lisad |
|
| Kutsestandardi tähis: |
11-26112008-11/3
|
| Kutsetegevuse valdkond: |
Toiduainetööstus ja Põllumajandus
|
| Vastutav kutsenõukogu: |
Toiduainetööstuse ja Põllumajanduse Kutsenõukogu
|
| Kutsenõukogu otsuse number: |
26
|
| Kutsenõukogu otsuse kuupäev: |
26.11.2008
|
| EKR tase: |
|
| Viide Euroopa kvalifikatsiooniraamistikule (EQF): |
|
| Valdkond: |
PÕLLUMAJANDUS, KALANDUS, METSANDUS, TOIDUAINETÖÖSTUS
|
| Kutseala: |
Toiduainete töötlemine ja tootmine
|
| Kutse grupp: |
Kondiiter
|
| Ametite (ISCO) klassifikaator: |
7 Oskus- ja käsitöölised75 Toiduaine-, puidu- ning rõivatööstuse jms oskus- ja käsitöölised751 Toiduainetööstuse jms töölised7512 Pagarid, kondiitrid ja maiustustevalmistajad
|
| ISCED klassifikaator: |
07 Tehnika, tootmine ja ehitus072 Tootmine ja töötlemine0721 Toiduainete töötlemine
|
| EMTAK klassifikaator: |
C TÖÖTLEV TÖÖSTUS10 Toiduainete tootmine
|
|
|
|
|