Kutsestandardid: Kondiiter II
Sisukord - Kondiiter II (ver 2)
-
Üldandmed
-
B Kompetentsusnõuded
-
B.2 Kompetentsid
-
C Üldteave ja lisad
|
Kehtivuse kaotanud standard |
Üldandmed |
|
Nimetus: |
ET: Kondiiter IIEN: Pastry-cook II
|
Spetsialiseerumised: |
|
Osakutsed: |
|
Kehtib alates: |
07.06.2005
|
Kehtib kuni: |
25.11.2008
|
Kutsestandardi versiooni number: |
2
|
Muudatused: |
|
Kutsestandardi versioonid: |
|
Kutse andjad: |
Andmed puuduvad
|
|
|
|
|
|
C Üldteave ja lisad |
|
Kutsestandardi tähis: |
11-07062005-01/2
|
Kutsetegevuse valdkond: |
Toiduainetööstus ja Põllumajandus
|
Vastutav kutsenõukogu: |
Toiduainetööstuse ja Põllumajanduse Kutsenõukogu
|
Kutsenõukogu otsuse number: |
16
|
Kutsenõukogu otsuse kuupäev: |
07.06.2005
|
EKR tase: |
|
Viide Euroopa kvalifikatsiooniraamistikule (EQF): |
|
Valdkond: |
PÕLLUMAJANDUS, KALANDUS, METSANDUS, TOIDUAINETÖÖSTUS
|
Kutseala: |
Toiduainete töötlemine ja tootmine
|
Kutse grupp: |
Kondiiter
|
Ametite (ISCO) klassifikaator: |
7 Oskus- ja käsitöölised75 Toiduaine-, puidu- ning rõivatööstuse jms oskus- ja käsitöölised751 Toiduainetööstuse jms töölised7512 Pagarid, kondiitrid ja maiustustevalmistajad
|
ISCED klassifikaator: |
07 Tehnika, tootmine ja ehitus072 Tootmine ja töötlemine0721 Toiduainete töötlemine
|
EMTAK klassifikaator: |
C TÖÖTLEV TÖÖSTUS10 Toiduainete tootmine
|
|
|
|